Jegy alapadataiCégünk használja és támogatja a Request Tracker (RT) jegykezelő rendszert. Ez egy vállalati szintű, nyílt forráskódú jegykezelő rendszer, amelynek segítségével a támogatással foglalkozó csoport - a cég tevékenységétől függetlenül - könnyen és hatékonyan képes kezelni a felhasználók vagy ügyfelek által küldött kéréseket, eseteket, hibákat, problémákat.


A rendszert 1996 óta fejlesztik, és rendszer-adminisztrátorok, vevői támogató csoportok (helpdesk), IT menedzserek, fejlesztők és marketingesek tízezrei használják szerte a világon. Ennek a magas szintű, rugalmasan testreszabható programnak a használatával platformfüggetlenül és magas színvonalon képes egy szervezet a felhasználóiról vagy ügyfeleikről gondoskodni.

Új jegy felvételeAz RT menedzserek kulcsfeladatai az azonosítás, priorizálás, felelős kijelölése, megoldás és automatikus értesítés kezelés, ahogy azt a vállalati kritikus alkalmazások és feladatok megkövetelik, mint például a projekt menedzsment, helpdesk, CRM és szoftverfejlesztés.

Megoldást jelenthet a belső folyamatok (munkatársak tevékenységének) követésére, ellenőrzésére éppúgy, mint a partnerekkel való kapcsolattartásra, ügyfélmenedzsmentre.

Jegy kapcsolataiA folyamatok eseményei bármikor visszakereshetők. Az RT keretein belül kezelt folyamat bármi lehet, egy beszerzés követése az igény felmerülésétől a valós beszerzésen keresztül a beüzemelésig, vagy egy hiba elhárítása a bejelentéstől a valós javítás befejezéséig. A rendszer fejlett jogosultság-kezeléssel rendelkezik, minden jegyhez (ami egy feladatot képviselhet) a neki megfelelő sor (egy magasabb szintű feladat, projekt) alapján kerülnek kiosztásra jogok, de természetesen ennél jóval árnyaltabb módon is adhatóak jogosultságok.

A Request Tracker egyik erőssége a lekérdezési rendszer, melyben igen jól konfigurálható, menthető keresési lehetőségek segítik a hatékony munkát, egy folyamat állapotának ellenőrzését, felügyeletét, a ráfordított munkaidő kalkulálását. Ezekben további segítséget nyújt a látványos grafikus megjelenítési lehetőség, melyben nem csupán a projektek állapota, de azok egymástól való függése, készenléti foka, és még számtalan tulajdonsága is feltüntethető.

Cégünk aktívan részt vesz az RT fejlesztésében is.

Belépés a jegykezelőbe.