Igény esetén vállaljuk - jellemzően a felhasználó által karbantartható - honlapok elkészítését is, mely magába foglalja a honlap grafikai terveinek elkészítését, majd a megrendelővel történt egyeztetés alapján a kivitelezését.

A saját fejlesztésű tartalomkezelő rendszer alkalmas arra, hogy Megrendelő munkatársai kialakíthassák a honlap megfelelő menürendszerét, valamint azokat tartalommal láthassák el. A tartalomkezelő rendszer által támogatott honlapfunkciókat úgy alakítottuk ki, hogy kiszolgálják egy átlagos kis- vagy középvállalkozás igényeit. A rendszer bővíthető, így speciális, adott iparágra jellemző funkciók is integrálhatóak a honlapba, azzal szerves egységet képezve (például ingatlan- vagy használtautó-kereső stb.)

Az alaprendszer a következő funkciók elérését teszi lehetővé a honlapon:

Használhatóság, kompatibilitás:

Honlapjaink a szélesebb körben elterjedt böngészők (Internet Explorer, Firefox, Chrome, stb.) mindegyikén közel azonos megjelenést produkálnak. A fejlesztés során az mindenkori aktuális, illetve egyel korábbi böngésző-verziókat vesszük figyelembe. Az üzemeltetés akár magába foglalja azt is, hogy figyelemmel kísérjük a böngészőpiac változásait, és az újonnan megjelenő böngésző-változatokhoz igazítjuk a régebben elkészült honlapokat.

A honlap egyéb jellemzői, akadálymentesség:

A korszerű szabványok (XHTML, CSS) és ajánlások (W3C?) betartása mellett - mely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy az elkészült honlap az elterjedt böngészők mindegyikében közel ugyanúgy, de mindenképpen helyesen jelenjen meg - kiemelt figyelmet fordítunk a szemantikus és akadálymentes kialakításra. Ez szükséges ahhoz, hogy a honlap jó helyezést érjen el a keresőmotorok (például: Google) találati listáján; hogy a közzétett információ mindenki (például: PDA-ról internetezők, vakok, gyengénlátók, színtévesztők) által elérhető legyen; valamint megkönnyíti az (esetlegesen néhány év múlva ismét szükségessé váló) arculatváltást is.

A lehetőségekhez mérten próbáljuk betartani a központi államigazgatás szervezetei által működtetett honlapok tartalmi és formai követelményeire vonatkozó szabványokat és ajánlásokat. Ezek betartásának célja a jogszabály megfelelőség valamint, hogy a közigazgatási honlapok felhasználóinak megkönnyítse az információhoz hozzáférést. Ezen szabványok ajánlások követése a versenyszférában szintén fontos és nem utolsósorban hasznos lehet.

A biztonság záloga, hogy a feltöltő rendszer a publikációs szervertől független számítógépen fut, a frissítést egy megfelelően védett kapcsolat szolgáltatja. Publikáláskor a tartalomkezelő rendszer statikus HTML kódot generál, ezt juttatja el a fentebb említett csatornán a webszerverre. Mivel az így elkészült honlap statikus elemei nem tartalmaznak futtatható kódot, ezért ez a megoldás nyújtja a webes felületen elérhető legnagyobb biztonságot.